Gezichts Behandelingen

Lichaams Behandeling

Hot Stone Massage

Acne Behandelingen

Fruitzuur Behandeling

Beauty

Gezichts
Behandeling

U krijgt een gespecialiseerde behandeling van uw gezicht en/of lichaam en een deskundig advies. We nemen de tijd voor u en uw vragen. Uw wensen kunt u altijd met ons bespreken.

Medex Kort
€30,00

Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, verzorgend aangepast masker, 24h crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
35 min.

Medex Kort met Bindweefselmassage
€55,00

Reiniging met warme kompressen, deep clean, bindweefselmassage (gezicht), verzorgend aangepast masker, 24h crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
70 min.

Medex Basis
€49,00

Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, stomen, reinigend masker, onzuiverheden verwijderen, verzorgend aangepast masker, 24h crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
60 min.

Medex Ontspannend
€49,00

Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage (nek, schouders, gezicht) verzorgend aangepast masker, 24h crème en oogcrème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
60 min.

Medex Luxe
€59,00

Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen of wimpers verven, reinigend masker, uitgebreide gezichtsmassage (nek, schouders, gezicht), ampul, verzorgend aangepast masker, 24h crème en oogcrème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
75-90 min.

Medex Ontspannend met Shiatsu
€55,00

Reiniging met warme kompressen, deep clean, wenkbrauwen epileren, gezichtsmassage i.c.m. shiatsu drukpunten massage (hoofdhuid, oor, armen, decollete en gelaat) verzorgend aangepast masker, 24h crème en oog crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.
70 min.

Medex Acne
€49,00

Acne behandeling. Voor de behandeling van acne wordt gebruik gemaakt van de Medex Purus Acne behandelingsmethode.
60 min.

Massage

Lichaams
Behandeling

Pakking Rug
€30,00

Reinigen, scrubben, algen, klei pakking of chocoladepakking, nabehandeling met verzorgende crème.
30 min.

Pakking Benen
€45,00

Pakking van de benen, voor,- en achterkant. Reinigen, scrubben, algen, klei pakking of chocoladepakking, nabehandeling met verzorgende crème.
45 min.

Rugmassage met Pakking
€55,00

Reinigen, scrubben, algen, klei pakking of chocoladepakking, nabehandeling met verzorgende crème. Ontspannende rugmassage van nek, schouders en rug.
55 min.

Rugmassage
€30,00

Ontspannende massage van schouder, nek en rug.
30 min.

Beenmassage
€45,00

Ontspannende massage van de benen. Voor en achterkant.
45 min.

Voeten Basis
€29,50

Basis verwenmoment voor uw voeten bestaande uit; warm voetenbad met Zechsal magnesiumzout, scrub, voetmasker/pakking, voetmassage.
40 min.

Voeten Luxe
€39,50

Luxe verwenmoment voor uw voeten bestaande uit; warm voetenbad met Zechsal magnesiumzout, scrub, voetmasker/pakking, voetmassage, inclusief nagels knippen en verzorgen van de nagelriemen.
55 min.

Voeten Basis met Gelnagellak
€47,00

Warm voetenbad met Zechsal magnesiumzout, scrub, voetmasker/pakking, voetmassage, inclusief gelnagellak.
80 min.

Hot Stone

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren.

De Hot Stone massage is van oorsprong een eeuwenoud ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. Dit zijn Basalt stenen. Het is eigenlijk gestolde lava. Ze zijn door hitte ontstaan, deze stenen kunnen hun warmte goed vasthouden en langzaam afgeven.

Wij werken met de beste kwaliteit hot stone stenen. Deze zijn door de natuur gevormd en dus niet bewerkt. De warmte van deze zogenaamde basaltstenen zorgt samen met de heerlijk ruikende oliën voor een verzachtende en ontspannende werking op uw spieren, lichaam en geest.

 • Betere doorbloeding van cellen.
 • Verhoging van de inwendige temperatuur, dit werkt reinigend voor uw lichaam.
 • Het activeert het lymfesysteem en de bloedcirculatie.
 • Stress verlichtend.
 • Brengt het lichaam meer in balans.

Contra-indicaties

 • Griep/koorts
 • Hittegolf, geestelijke oververhitting
 • Verbranding
 • Kanker
 • Ontstekingen
 • Reuma
 • Zwangerschap
 • Antibiotica kuur (in overleg met een arts)
 • Bij ernstige vormen van vaatziekten
 • Kanker
 • Tijdens het volgen van een antibioticakuur
25 minuten
€30,00

Hierbij wordt uw rug of benen (achterzijde) gemasseerd.

55 minuten
€55,00

Zowel de rug als de benen (achterzijde) worden gemasseerd.

Beauty

Acne Behandelingen

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huid verbeterende gezichtsbehandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen

Veel jeugd krijgt in de puberteit acne. Bij de één stelt het niet zoveel voor en zijn het maar enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Vaak levert dit ook psychische problemen op. Ook proberen ze steeds de acne te verbergen door verkeerde make up te gebruiken. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Dit kan iedereen overkomen.

Huidziekte

Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne dat hulp van buiten noodzakelijk is. Vaak is de huidziekte ook erg pijnlijk.

Vergoeding door zorgverzekeraars

In onze praktijk werken wij met gecertificeerde medewerkers die al ruime ervaring hebben opgedaan en zijn erkend door de zorgverzekeraars.

De meeste zorgverzekeraars vergoeden via de aanvullende verzekering de acne-behandelingen. Per verzekeraar zijn er verschillende voorwaarden, zoals een maximumbedrag per behandeling en/of per jaar. Vaak is een verwijzing van huisarts of specialist noodzakelijk. Overleg hiermee is vooraf altijd verstandig. Onze medewerkers geven bij de behandeling ook uitvoerig advies aan dover de eigen verzorging. De combinatie van eigen verzorging en een behandeling is erg belangrijk.

Fruitzuur Behandeling

Wanneer er littekens zijn ontstaan kunnen deze verminderd worden door een fruitzuurbehandeling.

Een dergelijke behandeling, die vooral bedoeld is om een verdikte hoornhuid te verbeteren, is ook uitermate geschikt om littekens,  zoals ontstaan door acne, te verminderen.

Onze acne behandeling duurt ca. 60 minuten, de prijs is €49,00 per behandeling. Wij werken hierbij met de producten van Medex, de Purus lijn. Deze is speciaal voor de acne huid.

Fruitzuur

Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Een fruitzuurpeeling is bedoeld om in de bovenste lagen van de huid de productie van collageen en elastine te activeren met als doel de huid gladder, voller en egaler te maken.  Deze positieve beïnvloeding van de huid heeft een gunstig effect bij een droge huid, acne (littekens), oudere huid (rimpeltjes), (hyper)keratose (verdikking van de hoornlaag), ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie (pigmentvlekjes).

Werking op de huid

De huid bestaat uit drie lagen. In de onderste huidlaag worden nieuwe cellen gevormd, die mettertijd naar boven schuiven en uiteindelijk de hoornlaag bereiken, waar ze als volledig verhoornde afgestorven cellen afgestoten worden. Dit proces is continu, maar is met het blote oog niet te zien. Als de huid gezond is, is de afstoting en vorming van huidcellen in evenwicht, waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. In sommige gevallen hopen deze “dode” huidcellen zich op, waardoor de huid dikker wordt en zijn glans verliest.

De fruitzuren in de ‘A-Hycid© gel ‘zijn natuurlijk voorkomende zuren en verminderen de sterke samenhang van de hoornhuidcellen en maken daardoor de afstoting van de hoornhuid makkelijker. De fruitzuurbehandeling stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor de hoornlaag vermindert in dikte.
Bovendien zorgen de fruitzuren voor een vochtigheidsverhoging van de huid. De huid ziet er strakker uit en wordt zacht en soepel, frisser en stralender.

De Medex-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. De peeling met a-HYCID bevat o.a.

 • Melkzuur (komt voor in fruit en melkproducten zoals yoghurt)
 • Citroenzuur (komt voor in citrusvruchten en planten)
 • Wijnsteenzuur (komt voor in fruit, bijvoorbeeld druiven en oude wijn)

De behandeling

Het beste is de huid voor de fruitzuurbehandeling te laten “wennen” aan fruitzuren. Wanneer u dit doet zult u een optimaal resultaat bereiken.

U gebruikt een speciale voorbehandelingsgel twee weken van tevoren voor de eerste fruitzuurbehandeling. Dit is een gel met een lagere concentratie dan in de salon zal worden toegepast. Deze gel gebruikt u om de dag en laat u gedurende vijf minuten intrekken. Deze gebruikt u nadat u de huid heeft gereinigd. U kunt dit het beste ’s avonds gebruiken.

In de salon wordt uw huid gereinigd en goed ontvet met een speciale reiniger. Na het aanbrengen wordt de ‘A-Hycid gel’ aan gebracht op de huid. De inwerktijden in het begin zijn 3 minuten en gedurende de kuur zullen deze oplopen naar maximaal 7 minuten.

Na de inwerktijd wordt de huid direct geneutraliseerd met de ‘a-Hycid neutralisator ‘. Dit is een neutraliserende balsem met kalmerende extracten van Aloë Vera en Hammamelis. Na deze behandeling zal er een kalmerend masker worden aangebracht. Ter afsluiting wordt een speciale (dag) crème aangebracht. Hier zit papaja in verwerkt wat een kalmerende werking geeft en ook verzorgend is, deze crème bevat tevens UVA en UVB-bescherming.

Deze crème dient u ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken tijdens de gehele behandelingsperiode en nog tenminste vier weken na de laatste behandeling.

Belangrijk

U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan Uv-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcrème gebruiken of harsen.

De kuurbehandeling is een echte herfst/winterbehandeling en wordt niet aangeboden in de zomer. Dit i.v.m. te veel blootstelling aan zonlicht.

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke huidtoestand en het persoonlijke huidtype van de klant.

Het is een zeer professionele behandeling waarbij de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste en de medewerking van de klant centraal staan. Na de peelingbehandeling zal uw huid er gezonder, strakker, zachter en soepeler uitzien.

Wanneer u vragen heeft of graag een vrijblijvend gesprek wilt over deze behandeling neemt u dan contact met ons op om u uitgebreid te laten voorlichten.