Gezichts Behandelingen

klik hier
Lichaams Behandeling

klik hier
Hot Stone Massage

klik hier
Acne Behandelingen

klik hier
Fruitzuur Behandeling

klik hier
Beauty

Gezichts
Behandeling

U krijgt een gespecialiseerde behandeling van uw gezicht en/of lichaam en een deskundig advies. We nemen de tijd voor u en uw vragen. Uw wensen kunt u altijd met ons bespreken.

Gezichtsbehandeling Mini (30 min)
€37,50

Korte gezichtsbehandeling bestaande uit:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, verzorgend aangepast masker, 24h crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling Basic (45 min)
€52,50

Basis gezichtsbehandeling bestaande uit:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, peeling of fruitzuur masker, onzuiverheden verwijderen, verzorgend aangepast masker, 24h crème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling Cleansing (60 min)
€62,50

Gezichtsbehandeling voor onzuiverheden:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, stomen of borstelapparaat, wenkbrauwen epileren, peeling of fruitzuur masker, onzuiverheden verwijderen, verzorgend aangepast masker, serum, dag- of nachtcrème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling Relax (60 min)
€62,50

Ontspannende gezichtsbehandeling bestaande uit:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, peeling of fruitzuurmasker, gezichtsmassage (nek, schouders, gezicht) verzorgend aangepast masker, dag- of nachtcrème, oog crème. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling Anti Aging (90 min)
€85,00

Een huid verbeterende gezichtsbehandeling die huidveroudering tegen gaat bestaande uit:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, wenkbrauwen epileren, fruitzuurmasker of peeling, diverse ampullen gericht op anti aging in combinatie met een vlies masker, inmasseren van ampullen en masker, collageen crème, serum en actin protin oog crème. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling Luxe (90 min)
€82,50

Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en ontspanning bestaande uit:
Reiniging met warme kompressen, huidanalyse, deep clean, eventueel gebruik van stoomapparaat of borstelapparaat, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen en wimpers verven of bovenlip en kin harsen, onzuiverheden verwijderen, peeling of fruitzuur masker, uitgebreide gezichtsmassage (nek, schouders, gezicht), diverse ampullen, verzorgend aangepast masker, serum, dag- of nachtcrème, en oogcrème, thuisadvies. Productlijn: Medex Skincare.

Gezichtsbehandeling for Men (60 min)
€60,00

Een reinigende gezichtsbehandeling speciaal voor mannen. Bestaande uit:
reiniging, dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, eventueel wenkbrauwen modelleren, masker en dag- of nachtcrème. Productlijn: Medex Skincare Men.

Gezichtsbehandeling for Men (60 min)
€60,00

Een ontspannende gezichtsbehandeling speciaal voor mannen. Bestaande uit:
reiniging, dieptereiniging, stoomapparaat, onzuiverheden verwijderen, eventueel wenkbrauwen modelleren, gezicht, schouder en nekmassage, masker en dag- of nachtcrème. Productlijn: Medex Skincare Men.

Ogen

Lash Volume Lifting
& Henna Brow

Lash Volume Lifting is een behandeling die de wimpers lift en krult. Door de behandeling worden de wimpers als het ware omhoog gebracht om een prachtige sprekende blik te krijgen. Het resultaat is een mooie en natuurlijke uitstraling. De wimpers worden na de behandeling geverfd waardoor u geen mascara meer hoeft te gebruiken. Het is bestendig tegen water, zweten, tranen etc. Het is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Het resultaat blijft zeker twee maanden zichtbaar.

Lash Lifting kan niet worden toegepast bij mensen met oogproblemen en/of oogziektes. Twijfelt u of de behandeling voor u geschikt is, adviseren wij u om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer u deze behandeling boekt, dient u geen mascara van te voren te gebruiken en geen oog make up te dragen. Lenzen dienen voor de behandeling verwijderd te worden.

Voordelen: Geen wimperkrultang meer nodig en de ogen lijken groter en spreken meer. Daarnaast is het niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Wanneer zijn henna brows af te raden?

 • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.
 • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt.
  De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op
  de huid is dan niet nodig, dan valt de henna niet meer op.
 • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
 • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
 • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
 • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.

Henna Brow is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de gebruikte kleur ook is, het resultaat zal intenser zijn. Dit komt mede doordat de verf ook op de huid blijft zitten. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen.  Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem! Boek gewoon een Henna Brow behandeling en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist vanzelf achter welke behandeling voor jou het best is.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij henna brow om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Bij deze vorm van verven blijft de verf ook op de huid zitten, tussen de vijf en veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Patch test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om eerst een testje te doen. Je kunt hier speciaal even voor langskomen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hennapasta op je pols of binnenkant elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast. Via het online boekingssysteem kun je deze inplannen.

Hoe verzorg ik mijn hennawenkbrauwen?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

Prijzen Lash Volume Lifting & Henna Brow

Lash Volume Lifting
€47,50

HennaBrow
€29,50

Lash Volume Lifting en Hennabrow
€76,00

HennaBrow voor twee personen
€59,00

Losse modules wenkbrauwen en wimpers

Wenkbrauwen harsen/epileren
€13,00

Wenkbrauwen verven en harsen/epileren
€21,00

Wenkbrauwen of wimpers verven
€13,00

Wenkbrauwen en wimpers verven
€21,00

Combinatie van 2 modules
€21,00

Combinatie van 3 modules
€28,00

Combinatie van 4 modules
€34,00

Combinatie van 5 modules
€39,50

Wenkbrauwen verven en harsen/epileren en verven wimpers
€28,00

Wenkbrauwen harsen/epileren en wimpers verven
€21,00

Wimpers
Massage

Lichaams
Behandeling

Pakking Rug (30 min)
€39,50

Reinigen, scrubben, algenpakking of chocoladepakking, nabehandeling met verzorgende crème.

Pakking Benen (45 min)
€55,50

Pakking van de benen, voor,- en achterkant. Reinigen, scrubben, algenpakking, nabehandeling met verzorgende crème.

Rugmassage met Pakking (55 min)
€63,00

Reinigen, scrubben, algenpakking, nabehandeling met verzorgende crème. Ontspannende rugmassage van nek, schouders en rug.

Rugmassage (30 min)
€36,50

Ontspannende massage van schouder, nek en rug.

Beenmassage (45 min)
€55,00

Ontspannende massage van de benen. Voor en achterkant.

Rug en been massage (50 min)
€63,00

Ontspannende massage van de benen. Voor en achterkant.

Hot Stone

Hot Stone Massage

Een hot stone massage is een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celsius. Vandaar de naam hot stone. De hitte en de ‘druk’ van de stenen dringen diep door in de spieren.

De Hot Stone massage is van oorsprong een eeuwenoud ritueel waarbij gebruik wordt gemaakt van verwarmde vulkanische stenen. Dit zijn Basalt stenen. Het is eigenlijk gestolde lava. Ze zijn door hitte ontstaan, deze stenen kunnen hun warmte goed vasthouden en langzaam afgeven.

Wij werken met de beste kwaliteit hot stone stenen. Deze zijn door de natuur gevormd en dus niet bewerkt. De warmte van deze zogenaamde basaltstenen zorgt samen met de heerlijk ruikende oliën voor een verzachtende en ontspannende werking op uw spieren, lichaam en geest.

 • Betere doorbloeding van cellen.
 • Verhoging van de inwendige temperatuur, dit werkt reinigend voor uw lichaam.
 • Het activeert het lymfesysteem en de bloedcirculatie.
 • Stress verlichtend.
 • Brengt het lichaam meer in balans.

Contra-indicaties

 • Griep/koorts
 • Hittegolf, geestelijke oververhitting
 • Verbranding
 • Kanker
 • Ontstekingen
 • Reuma
 • Zwangerschap
 • Antibiotica kuur (in overleg met een arts)
 • Bij ernstige vormen van vaatziekten
 • Kanker
 • Tijdens het volgen van een antibioticakuur
25 minuten
€33,50

Hierbij wordt uw rug of benen (achterzijde) gemasseerd.

55 minuten
€62,00

Zowel de rug als de benen (achterzijde) worden gemasseerd.

Massage

Bindweefsel
Massage

BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door deze behandeling wordt de doorbloeding verhoogd. Hiermee wordt de stofwisseling geactiveerd. Deze massage is erg doeltreffend bij rimpelvorming en littekens. De massagetherapeut past een speciale techniek toe. Hierbij wordt er druk uitgeoefend op de middelste huidlaag. Deze diepe massagetechnieken werken op het bindweefsel in. Dit heeft als doel de bindweefselcellen (fibroblasten) aan te zetten tot vernieuwing van de huid wat een verstevigend effect geeft.

De huid zal zichtbaar verbeteren. Rimpels zullen verminderen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een mooie gezonde kleur en glans.

BINDWEEFSELMASSAGE VOOR DE BENEN

Bindweefselmassage is ook zeer geschikt voor de bovenbenen en billen. Een regelmatige bindweefselmassage van je benen voorkomt cellulite of panniculose, gaat rusteloze en vermoeide benen tegen en zorgt voor een strakkere huid. Het bevordert de doorbloeding, hierdoor worden de afvalstoffen sneller vervoerd. Dit kan ook heel goed werken tijdens het afvallen.

Hou er wel rekening mee dat de bindweefselmassage van je benen niet geheel pijnloos is. Vooral niet als je last hebt van cellulite. Als er onderhuidse verklevingen zijn, zal de massage intensiever zijn.

KUURVERBAND

Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uit zien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit zes behandelingen. Deze is ook uit te breiden naar 12 behandelingen. Dit is afhankelijk van het te bereiken resultaat. 1x per week wordt de behandeling uitgevoerd, ca. zes weken achter elkaar. Na de kuur is het voldoende om bindweefselmassage 1 keer per vier tot zes weken in te plannen.

Contra indicaties:

 • koorts
 • hartklachten
 • bloeddrukproblemen
 • hemofilie
 • tumoren
 • chronisch eczeem
 • zwangerschap
Bindweefselmassage gezicht
€36,50

(1 behandeling)

Bindweefselmassage bovenbenen en billen
€62,00

(1 behandeling)

Bindweefselkuur gezicht
€196,00

(6 behandeling)

Bindweefselkuur benen/billen
€336,00

(6 behandeling)

Harsen

* Epileren, harsen (gelaat) of verven, in combinatie bij een gezichtsbehandeling krijgt u korting per module. Niet geldig voor HennaBrow.

Beauty

Acne Behandelingen

Als puistjes of mee-eters ontsteken, ontstaat er acne. Een vervelende, zichtbare aandoening op het gezicht, de rug en de borst. Een goede verzorging en huid verbeterende gezichtsbehandelingen verminderen de acne, voorkomen blijvende littekens en brengen de huid weer in balans.

Jeugdpuistjes

Acne vulgaris is de medische term voor jeugdpuistjes. Het is een chronisch ontstekingsproces van het haarfollikel-talgkliersysteem dat wordt beïnvloed door hormonale factoren. Meestal vind je acne op het gezicht, in de hals en nek, op de borst en de rug.

Pubers, maar ook volwassenen

Veel jeugd krijgt in de puberteit acne. Bij de één stelt het niet zoveel voor en zijn het maar enkele puistjes, bij de ander is het een uitgebreide huidaandoening. Vaak levert dit ook psychische problemen op. Ook proberen ze steeds de acne te verbergen door verkeerde make up te gebruiken. Acne begint vaak rond de puberteit en kan zo’n vijf tot tien jaar duren. Maar er zijn ook genoeg dertigers die nog steeds klachten hebben. Het komt ook voor dat volwassenen die nooit eerder last van puistjes hadden opeens acne krijgen. Dit kan iedereen overkomen.

Acne behandeling intake
GRATIS

Vragen of je acne en wil je graag advies. Dan is het mogelijk een gratis intake in te plannen.

Huidziekte

Vervelend tot zelfs traumatisch kan het worden als acne zich manifesteert als ernstige huidziekte. Ruim 40% van de pubers heeft rond het vijftiende levensjaar zodanig ernstige acne dat hulp van buiten noodzakelijk is. Vaak is de huidziekte ook erg pijnlijk.

In onze praktijk werken wij met gecertificeerde medewerkers die al ruime ervaring hebben opgedaan.

Acne behandeling (60 min)
€60,00

Voor de behandeling van acne wordt gebruik gemaakt van de Medex Purus Acne behandelingsmethode. Het is mogelijk deze behandelingen te combineren met fruitzuurbehandelingen. In een aantal gevallen kunt u de behandelingen vergoed krijgen door uw zorgverzekeraar. Wij werken met gecertificeerde medewerkers en zijn erkend door de zorgverzekeraar. Kijk naar uw polis voor de voorwaarden. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen.

Fruitzuur

Fruitzuur Behandeling

Wanneer er littekens zijn ontstaan kunnen deze verminderd worden door een fruitzuurbehandeling. Een dergelijke behandeling, die vooral bedoeld is om een verdikte hoornhuid te verbeteren, is ook uitermate geschikt om littekens,  zoals ontstaan door acne, te verminderen.

Fruitzuur
Fruitzuren hebben een diep reinigende werking op de huid. Een fruitzuurpeeling is bedoeld om in de bovenste lagen van de huid de productie van collageen en elastine te activeren met als doel de huid gladder, voller en egaler te maken.  Deze positieve beïnvloeding van de huid heeft een gunstig effect bij een droge huid, acne (littekens), oudere huid (rimpeltjes), (hyper)keratose (verdikking van de hoornlaag), ouderdomsvlekken en hyperpigmentatie (pigmentvlekjes).

Werking op de huid
De huid bestaat uit drie lagen. In de onderste huidlaag worden nieuwe cellen gevormd, die mettertijd naar boven schuiven en uiteindelijk de hoornlaag bereiken, waar ze als volledig verhoornde afgestorven cellen afgestoten worden. Dit proces is continu, maar is met het blote oog niet te zien. Als de huid gezond is, is de afstoting en vorming van huidcellen in evenwicht, waardoor de dikte van de huid gelijk blijft. In sommige gevallen hopen deze “dode” huidcellen zich op, waardoor de huid dikker wordt en zijn glans verliest.

De fruitzuren in de ‘A-Hycid© gel ‘zijn natuurlijk voorkomende zuren en verminderen de sterke samenhang van de hoornhuidcellen en maken daardoor de afstoting van de hoornhuid makkelijker. De fruitzuurbehandeling stimuleert de natuurlijke vernieuwing van de huid, waardoor de hoornlaag vermindert in dikte.
Bovendien zorgen de fruitzuren voor een vochtigheidsverhoging van de huid. De huid ziet er strakker uit en wordt zacht en soepel, frisser en stralender.

De Medex-fruitzuurpeeling is een actieve fruitzuurbehandeling van 30%. De peeling met a-HYCID bevat o.a.

 • Melkzuur (komt voor in fruit en melkproducten zoals yoghurt)
 • Citroenzuur (komt voor in citrusvruchten en planten)
 • Wijnsteenzuur (komt voor in fruit, bijvoorbeeld druiven en oude wijn)
1 behandeling
€52,00

Wij werken hierbij met de producten van Medex, de Purus lijn.

5 behandelingen
€275,00

Fruitzuurbehandeling kuur, inclusief producten voor thuisgebruik. Wij werken hierbij met de producten van Medex, de Purus lijn.

De behandeling
Het beste is de huid voor de fruitzuurbehandeling te laten “wennen” aan fruitzuren. Wanneer u dit doet zult u een optimaal resultaat bereiken.

U gebruikt een speciale voorbehandelingsgel twee weken van tevoren voor de eerste fruitzuurbehandeling. Dit is een gel met een lagere concentratie dan in de salon zal worden toegepast. Deze gel gebruikt u om de dag en laat u gedurende vijf minuten intrekken. Deze gebruikt u nadat u de huid heeft gereinigd. U kunt dit het beste ’s avonds gebruiken.

In de salon wordt uw huid gereinigd en goed ontvet met een speciale reiniger. Na het aanbrengen wordt de ‘A-Hycid gel’ aan gebracht op de huid. De inwerktijden in het begin zijn 3 minuten en gedurende de kuur zullen deze oplopen naar maximaal 7 minuten.

Na de inwerktijd wordt de huid direct geneutraliseerd met de ‘a-Hycid neutralisator ‘. Dit is een neutraliserende balsem met kalmerende extracten van Aloë Vera en Hammamelis. Na deze behandeling zal er een kalmerend masker worden aangebracht. Ter afsluiting wordt een speciale (dag) crème aangebracht. Hier zit papaja in verwerkt wat een kalmerende werking geeft en ook verzorgend is, deze crème bevat tevens UVA en UVB-bescherming.

Deze crème dient u ’s ochtends en ’s avonds te gebruiken tijdens de gehele behandelingsperiode en nog tenminste vier weken na de laatste behandeling.

Belangrijk
U mag tijdens de behandeling en gedurende vier weken na de behandeling uw huid niet blootstellen aan Uv-straling, zoals zon en zonnebank. Ook kunt u in deze periode uw huid niet peelen, een scrubcrème gebruiken of harsen.

De kuurbehandeling is een echte herfst/winterbehandeling en wordt niet aangeboden in de zomer. Dit i.v.m. te veel blootstelling aan zonlicht.

De fruitzuurbehandeling kan niet altijd en bij iedereen toegepast worden, de behandeling wordt afgestemd op de persoonlijke huidtoestand en het persoonlijke huidtype van de klant.

Het is een zeer professionele behandeling waarbij de vakkundigheid van de schoonheidsspecialiste en de medewerking van de klant centraal staan. Na de peelingbehandeling zal uw huid er gezonder, strakker, zachter en soepeler uitzien.

Wanneer u vragen heeft of graag een vrijblijvend gesprek wilt over deze behandeling neemt u dan contact met ons op om u uitgebreid te laten voorlichten.

Beauty

Visagie
Minerallissima

Maak kennis met de producten van onze minerale make up lijn. We laten zien hoe je de producten kunnen gebruiken en we gaan je voorzien van een mooie lichte dagmake up. Minerallissima is geschikt voor elk huidtype, zelfs de meest gevoelige huid. Ook erg geschikt voor acne en rosacea.

Kennismaking (minerale make up)
€50,00

Uitgebreide dagmake up
€50,00

Uitgebreide avond make up
€60,00