Salon de Linde

rust en ruimte

In de salon vindt u een wachtruimte, twee behandelruimtes, een ruimte voor gelnagellak/manicure en een eigen toilet en douche. De ruime salon is apart gebouwd naast de woning en is een zelfstandige ruimte. U kunt parkeren op de parkeerplaats voor de ingang. Tevens is de salon met het openbaar vervoer goed te bereiken.  De salon ligt op ca. 3 minuten loopafstand vanaf het treinstation in Warffum.

Over de salon

Medex Behandelingen

Huidanalyse, reiniging, wenkbrauwen epileren en verven, deep clean, stomen of borstelapparaat, onzuiverheden verwijderen, reinigend masker, gezichtsmassage, verzorgend aangepast masker, 24h crème en oog crème. Productlijn: Medex Skincare.

Lees meer

Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een behandeling die de wimpers lift en krult. Door de behandeling worden de wimpers als het ware omhoog gebracht om een prachtige sprekende blik te krijgen. Het resultaat is een mooie en natuurlijke uitstraling.

Lees meer

Bruidsarrangementen

Op je trouwdag wil je er natuurlijk het allermooiste uitzien. Een mooi kapsel, een schitterende jurk en uiteraard ook een prachtige bruidsmake-up. Salon de Linde kan de bruidsmake-up voor je verzorgen. De bruidsmake-up wordt helemaal afgestemd op jouw specifieke wensen en bruidskleding.

Lees meer