Lash Volume Lifting

Lash Volume Lifting is een behandeling die de wimpers lift en krult. Door de behandeling worden de wimpers als het ware omhoog gebracht om een prachtige sprekende blik te krijgen. Het resultaat is een mooie en natuurlijke uitstraling. De wimpers worden na de behandeling geverfd waardoor u geen mascara meer hoeft te gebruiken. Het is bestendig tegen water, zweten, tranen etc. Het is geschikt voor zowel korte als lange wimpers. Het resultaat blijft zeker twee maanden zichtbaar.

Lash Lifting kan niet worden toegepast bij mensen met oogproblemen en/of oogziektes. Twijfelt u of de behandeling voor u geschikt is, adviseren wij u om van te voren contact met ons op te nemen. Wanneer u deze behandeling boekt, dient u geen mascara van te voren te gebruiken en geen oog make up te dragen. Lenzen dienen voor de behandeling verwijderd te worden.

Voordelen: Geen wimperkrultang meer nodig en de ogen lijken groter en spreken meer. Daarnaast is het niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers.

Henna Brow

Henna Brow is er in diverse tinten. Van licht- en asblond, tot warm- en donkerbruin. Maar hoe licht de gebruikte kleur ook is, het resultaat zal intenser zijn. Dit komt mede doordat de verf ook op de huid blijft zitten. Dus heb je van nature zeer lichte wenkbrauwen en/of houd je van een naturel resultaat, dan is het wellicht beter om voor regular verf te kiezen.  Weet je nog niet precies wat voor verf je wilt? Geen probleem! Boek gewoon een Henna Brow behandeling en tijdens het voorgesprek kom je er samen met de specialist vanzelf achter welke behandeling voor jou het best is.

Net als bij het verven met regular wenkbrauwverf gaat het bij henna brow om de eerste plaats om het kleuren van de wenkbrauwhaartjes. Bij deze vorm van verven blijft de verf ook op de huid zitten, tussen de vijf en veertien dagen. Hierdoor krijg je een strakkere en donkerder vorm en heb je eigenlijk geen wenkbrauwmake-up meer nodig.

Wanneer zijn henna brows af te raden?

  • Als je zeer blonde wenkbrauwen hebt, of een heel lichte huid.
  • Als je al heel donkere en volle wenkbrauwen hebt.
    De haartjes hoeven immers niet meer te worden geverfd en een afdruk op
    de huid is dan niet nodig, dan valt de henna niet meer op.
  • Wanneer je huid geïrriteerd is, of bij wondjes in en rond de wenkbrauwen.
  • Als je allergisch of gevoelig bent voor haar- en wenkbrauwverf.
  • Wanneer je ooit een allergie hebt gekregen na het aanbrengen van een henna tatoeage.
  • Als je na de behandeling van plan bent om heel veel in de zon te gaan.

Patch test

Om er zeker van te zijn dat je niet allergisch bent voor wenkbrauw-henna, adviseren wij om eerst een testje te doen. Je kunt hier speciaal even voor langskomen. Tijdens de behandeling brengen we dan een beetje hennapasta op je pols of binnenkant elleboog aan. Krijg je binnen 48 uur geen allergisch reactie? Dan kan de behandeling de volgende keer veilig worden toegepast. Via het online boekingssysteem kun je deze inplannen.

Hoe verzorg ik mijn hennawenkbrauwen?

Het is belangrijk dat je de avond na de treatment je wenkbrauwen niet schoonmaakt. Sowieso is het ‘t best om zo min mogelijk water te gebruiken. Ook huidverzorging op oliebasis en scrubs en peelings laten de brow henna eerder vervagen. Vermijd met henna brows zoveel mogelijk de zon en zonnebank.

PRIJZEN

Prijzen

Lash Volume Lifting
€45,00

HennaBrow
€27,00

Lash Volume Lifting en Hennabrow
€70,00

HennaBrow voor twee personen
€54,00