BINDWEEFSELMASSAGE VOOR HET GEZICHT

Bindweefselmassage is een uitstekende manier om de huidconditie te verbeteren. Door deze behandeling wordt de doorbloeding verhoogd. Hiermee wordt de stofwisseling geactiveerd. Deze massage is erg doeltreffend bij rimpelvorming en littekens. De massagetherapeut past een speciale techniek toe. Hierbij wordt er druk uitgeoefend op de middelste huidlaag. Deze diepe massagetechnieken werken op het bindweefsel in. Dit heeft als doel de bindweefselcellen (fibroblasten) aan te zetten tot vernieuwing van de huid wat een verstevigend effect geeft.

De huid zal zichtbaar verbeteren. Rimpels zullen verminderen, littekens worden minder zichtbaar en de huid krijgt een mooie gezonde kleur en glans.

BINDWEEFSELMASSAGE VOOR DE BENEN

Bindweefselmassage is ook zeer geschikt voor de bovenbenen en billen. Een regelmatige bindweefselmassage van je benen voorkomt cellulite of panniculose, gaat rusteloze en vermoeide benen tegen en zorgt voor een strakkere huid. Het bevordert de doorbloeding, hierdoor worden de afvalstoffen sneller vervoerd. Dit kan ook heel goed werken tijdens het afvallen.

Hou er wel rekening mee dat de bindweefselmassage van je benen niet geheel pijnloos is. Vooral niet als je last hebt van cellulite. Als er onderhuidse verklevingen zijn, zal de massage intensiever zijn.

KUURVERBAND

Voor optimaal resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Naarmate de kuur vordert wordt het weefsel soepeler en de structuur van de huid gaat er steeds beter uit zien. De huid raakt beter doorbloed en afvalstoffen worden sneller afgevoerd.

Een kuur bestaat uit zes behandelingen. Deze is ook uit te breiden naar 12 behandelingen. Dit is afhankelijk van het te bereiken resultaat. 1x per week wordt de behandeling uitgevoerd, ca. zes weken achter elkaar. Na de kuur is het voldoende om bindweefselmassage 1 keer per vier tot zes weken in te plannen.

Contra indicaties:

  • koorts
  • hartklachten
  • bloeddrukproblemen
  • hemofilie
  • tumoren
  • chronisch eczeem
  • zwangerschap

Kuur 6 behandelingen (gezicht) gedurende ca. 6 weken €186,50 (30 min per keer, de eerste keer 60 min).

Kuur 6 behandelingen (bovenbenen voor,- en achterkant en billen) gedurende ca. 6 weken €320,00 (55 min per keer). 

Losse bindweefselmassage voor gezicht €34,50 (30 min).

Losse bindweefselmassage voor benen/billen €59,00 (55 min).

Bindweefselmassage (gezicht) i.c.m. Medex gezichtsbehandeling €26,50